The Bett Show 2022 – Beszámoló a világ egyik legnagyobb oktatástechnológiai kiállításáról

2022.04.01

Együttműködő partnerünk, az e-Regija elnöke, dr. Námesztovszki Zsolt ott volt idén a világ egyik legnagyobb oktatástechnológiai kiállításán, a The Bett show-n. A kiállítás zászlóshajója (amelyhez sok más kísérő rendezvény társul) Londonban található, de megszervezik a világ más pontjain is. A show-t Londonban az ExCel-ben szervezék meg 2022. március 22 és 25 között.

A kiállításon megjelentek nagy nevek, amelyek meghatározzóak a hardver- és szoftvergyártás piacát, mint amilyenek az Intel, Assus, Google, Microsoft, Samsung, Zoom Video Communications, Apple, SMART vagy a LEGO. Ezek a kiállítók hatalmas, testreszabott és egyéni standokkal jelentek meg, míg a kisebb vállalkozások a szervezők által biztosított helyet "lakták be". 

Zsolt beszámolója szerint egyértelműen trend a különböző robotok használata az oktatásban, a 3D nyomtató, a lézervágó gravírozó, a virtuális és a kiterjesztett valóság és a játékosítás is, mely híreket örömmel hallottunk.

Bővebben a kiállításról: https://blog.namesztovszkizsolt.com/?p=3952&fbclid=IwAR2Ns4ic6-5IPjpkNfNyoY7wnfTTbdF3lE9lA50_pdJj05o8kRWkFc3JYcE